חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

שלום ואח' נ' שיכון ובינוי נדל"ן בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
תא"מ
בית משפט השלום חיפה
1782-01-12
22.6.2012
בפני :
עדי חן-ברק

- נגד -
:
1. יעקוב שלום
2. קרין בן חמו

:
1. שיכון ובינוי נדל"ן בע"מ
2. שיכון ופיתוח לישראל בעמ
3. סיוון B יצוע בע"מ

החלטה

החלטה

1.בהתחשב בפער בין חוות דעת המומחים, בהתחשב בסוגיה שבמחלוקת המחייבת מומחיות מקצועית, ולאחר שב"כ הצדדים השאירו שאלת המינוי לשיקול דעת בית המשפט, הריני ממנה את המהנדס מר אורי פרי פרץ כמומחה מטעם ביהמ"ש, על מנת שיבדוק את הנכס נשוא הדיון.

2.המומחה יקבל את כתבי הטענות וכן את חוות דעתם של המומחים מטעם הצדדים.

3.המומחה יחווה דעתו באשר לטענות הצדדים בעניין טיב הבנייה, השלמת הבנייה או חוסר בה, הצורך לבצע תיקונים ועלותם וכל טענה אחרת שבמחלוקת בין הצדדים על פי כתבי הטענות.

4.בשכר טרחתו של המומחה יישאו הצדדים, בשלב זה, שווה בשווה.

אודה למומחה על התחשבות בקביעת גובה שכר טרחתו בסכום התביעה.

ביהמ"ש יחליט בפסק הדין על מי יחול בסופו של דבר תשלום שכר טרחתו של המומחה.

5.המומחה יתאם ביקורו בנכס עם ב"כ הצדדים.

ניתנה היום, ב' תמוז תשע"ב, 22 יוני 2012, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>